ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21.2.2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ= 0-1 !!!

 

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου έχασε η δημοκρατία, η διαφάνεια, η πραγματική εικόνα και κέρδισαν τα κομμωτήρια, η ομορφιά, ο ναρκισσισμός! Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο τουλάχιστον για τη χθεσινή συνεδρίαση, να απαγορευτεί η βιντεοσκόπηση της; Μήπως δεν ήταν όλοι έτοιμοι να εμφανιστούν on camera σε μια δημόσια συνεδρίαση;;; Ο νόμος ορίζει ότι τα δημοτικά συμβούλια επιτρέπεται να βιντεοσκοπούνται και να σημειώσουμε ότι σε πάρα πολλούς δήμους εφαρμόζεται!!! Υπάρχει φόβος για το τι συζητάμε και τι ψηφίζουμε σε μια δημόσια συνεδρίαση;

Ο δήμαρχος, ο οποίος αρνήθηκε και δεν συμφωνούσε, έθεσε το θέμα της βιντεοσκόπησης σε ψηφοφορία. Οι ψήφοι ανεβοκατέβαιναν για το ποιοι θέλουν να βιντεοσκοπηθεί η συνεδρίαση και ποιοι όχι,  γιατί προφανώς όλοι στηρίζουν τη δημοκρατία και την ενημέρωση αλλά δεν θέλουν πάντα να εφαρμόζεται… Σύσσωμη η παράταξη του δημάρχου ψήφισε κατά του βίντεο καθώς από τις υπόλοιπες παρατάξεις υπήρξε δυσκολία συνεννόησης και αναντιστοιχίας με όσα λένε δημοσίως. Χρειάστηκαν 3 ψηφοφορίες για να υπάρξει το δημοκρατικό αποτέλεσμα, OXI στην ενημέρωση!!!

Κατά κόρον η χθεσινή συνεδρίαση βιντεοσκοπήθηκε σε πολλά σημεία από διάφορους παρευρισκόμενους αλλά αυτό δεν ενόχλησε κανέναν. Απλά εμείς ζητήσαμε δημόσια και φανερά να βιντεοσκοπήσουμε. ΥΓ. Για να μην υπάρξει προπαγάνδα ή προβοκάτσια  από τα συμπαθή και γλυκά ‘παπαγαλάκια’, ενημερώσαμε και δείξαμε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και το δήμαρχο μέχρι ποιο σημείο είχαμε βιντεοσκοπήσει και κλείσαμε την κάμερα.  Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.