ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28.12.2015

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Πιτούλη, επικεφαλής του συνδυασμού “Εμείς για το Φάληρο” επικεντρώθηκε στα παρακάτω:
1) Να δημιουργηθούν για αυτοκίνητα στα οποία επιβαίνουν ΑΜΕΑ, θέσεις πάρκινγκ προσωρινής στάσης για ΑΜΕΑ στην Αγίου Αλεξάνδρου. Είναι πολύ δύσκολο για τους συνδημότες μας οι οποίοι θέλουν να πάνε στο κέντρο του Π. Φαλήρου και δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για την σύντομη επιβίβαση και αποβίβαση τους από και προς τα αυτοκίνητα.

2) Δήλωσε ότι σε δύο πάρκα της Κοψαχείλα ο φωτισμός είναι ελλιπής και υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές. Θα πρέπει να προβλεφθεί περισσότερος φωτισμός.

3) Ρώτησε το δήμαρχο ο οποίος είναι και πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) εάν γνωρίζει ότι ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα μία ιταλική ομάδα πόλο για φιλικά παιχνίδια με την ομάδα πόλο του ΑΟΠΦ, πρωταθλήτρια Ελλάδας στους έφηβους! Δυστυχώς η διοίκηση του ΔΑΚ δεν έδωσε τη δυνατότητα χρήσης του κολυμβητηρίου με αποτέλεσμα οι αγώνες να φιλοξενηθούν στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Δυστυχώς ακόμα και μέλη του ΔΣ του ΔΑΚ δεν γνώριζαν ότι δεν εδόθη η άδεια χρήσης του κολυμβητηρίου για την πραγματοποίηση ενός διεθνούς αγώνα!!!

4) Επίσης ρώτησε εάν έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (άδειες κτλ) για την λειτουργία περιπτέρου (υπάρχει εδώ και μέρες τοποθετημένο στο πεζοδρόμιο) πίσω από το Ξενοδοχείο Χανδρής.