ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15.12.2016

Ο Πιτούλης Δημήτρης, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΄ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ΄ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 15/12/2016 αναφέρθηκε στα εξής:

  • Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δ. Χατζιδάκη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου, όπου Πρόεδρος είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος, επιτρέπεται να αναλαμβάνει διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων, επί πληρωμή για λογαριασμό εταιρείας στην οποία είναι διευθυντής;
  • Επιτρέπεται Δημοτική Σύμβουλος της Συμπολίτευσης να κάνει bullying σε εθελόντριες μέλη του συνδυασμού οι οποίες ήθελαν να διαθέσουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν στην προετοιμασία του δέντρου της αγάπης, μία δράση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου. Είναι περίεργο δε πως η ίδια σύμβουλος αποφάσισε και “ πέταξε” έξω από τους εθελοντές άτομα από διαφορετικές παρατάξεις από τη δική της. Παρότι ζήτησε τόσο από το Δήμαρχο όσο και τον υπεύθυνο των κοινωνικών δομών, να ζητήσουν τυπικά ως όφειλαν συγγνώμη, αυτό δεν έγινε….
  • Ζήτησε να υπάρξει διαφανής λειτουργία στην είσπραξη χρημάτων για το κοινωνικό παντωπολείο- κοινωνικό συσσίτιο.
  • Ο κ. Πιτούλης έχει τοποθετηθεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων, ότι οι δημότες δεν πρέπει να πληρώνουν χρήματα για να χρησιμοποιούν τους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου. Επεσήμανε ότι υπάρχει παράβαση καθήκοντος γιατί δεν εισπράττονται χρήματα στην είσοδο του ΔΑΚ από τους ετεροδημότες και καταστρατηγείται μία απόφαση του ΔΑΚ.
  • Ζήτησε να αυξηθεί το ποσό της επιχορήγησης προς τις Σχολικές Επιτροπές. Επεσήμανε ότι οι σύλλογοι γονέων καλύπτουν με μεγάλα χρηματικά ποσά ανάγκες των σχολείων όπου ο Δήμος οφείλει να καλύπτει με σωστό προγραμματισμό.