ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13.3.2017

Ο Πιτούλης Δημήτρης, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΄ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ΄ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 13/3/2017 αναφέρθηκε στα εξής:

  • Σε ποια υπηρεσία του Δήμου μπορούν να βρεθούν τα παραχωρητήρια που έχει κάνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου με τους αθλητικούς συλλόγους.
  • Εάν στις 25 Μαρτίου 2017 θα ξανά έρθει, η χορωδία Metropolitan από τον Άγιο Δημήτριο και εάν θα τους προσφέρουμε γεύμα όπως κάναμε πέρυσι σε ξενοδοχείο της περιοχής.
  • Γιατί ο Δήμαρχος απάντησε με αναλήθειες στον Υπουργό Εσωτερικών και Υπουργό Οικονομικών για το θέμα που έχει προκύψει σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια όσον αφορά τους εθελοντές. Αυτό προέκυψε από την απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος προς τους Υπουργούς, παρότι σε 3 συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου αναφερόταν στη λειτουργία των εθελοντών με διαφορετική προσέγγιση!

Το λόγο μετά πήρε ο Δήμαρχος ο οποίος  προέβη σε εξύβριση του κ. Δημήτρη Πιτούλη και από τη στιγμή που δεν ανακάλεσε, ανάγκασε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ» να αποχωρήσει διαμαρτυρόμενος από το δημοτικό συμβούλιο.