ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30.10.2017

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Πιτούλη, Δημοτικού Συμβούλου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ» στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/10/2017 προς το Δήμαρχο ήταν η εξής:

  1. Δεν προλάβαμε να κάνουμε εγκαίνια στο νέο κλειστό γυμναστήριο και παρουσιάστηκε ζημιά στο δάπεδο. Ποιο θα είναι το κόστος της αποκατάστασης; Για το δάπεδο υπάρχει πιστοποίηση από τη FIBA και η τεχνική περιγραφή είναι σύμφωνη με τα ευρωπαικά πρότυπα;
  2. Επανάφερε την πρότασή του να μειωθούν τα δημοτικά τέλη για το 2018.
  3. Γιατί έχουν περάσει 7 μήνες (από 13/3/2017), για να μου παραδώσετε τα παραχωρητήρια του Δήμου, προς τους αθλητικούς συλλόγους και όχι μόνο. Έχετε ξανά δεσμευτεί δημοσίως ότι θα μου τα στέλνατε εδώ και  μήνες!
  4. Γιατί δεν βοηθάμε ώστε να δημιουργηθεί μία νόμιμη πιάτσα για τα taxi στην πλατεία του Φλοίσβου, αντί να ζητάτε να επιβληθούν πρόστιμα στους ανθρώπους που πάνε για το μεροκάματό τους. Δεν μπορεί ο δημότης να εξυπηρετείται μόνο απέναντι από την Μαρίνα. Η Αγορά του Φαλήρου έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Επίσης να τοποθετηθούν τουαλέτες για τους οδηγούς γιατί υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα από τους πολίτες.
  5. Ξαναζήτησε να υπάρξει διαπαραταξιακή επιτροπή για την οργάνωση και έλεγχο των εκδηλώσεων του Δήμου για καλύτερη διαφάνεια.
  6. Εάν έχει ενημερωθεί για τα κρούσματα βίας που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ μαθητών του 4ου & 1ου Λυκείου και πως σκοπεύει να παρέμβει.
  7. Γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει την τοποθέτηση του Συνηγόρου του Δημότη όπου αρκετά θέματα θα έβρισκαν τη λύση τους;
  8. Ποιο το όφελος του Δήμου από τους χορηγούς στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται. Τηρείται νομότυπη διαδικασία;