ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23.11.2017

 

 

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Πιτούλη, Δημοτικού Συμβούλου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ» στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23/11/2017, προς το Δήμαρχο ήταν η εξής:
1) Κατέθεσε ερώτηση και ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με την αυτοψία που πραγματοποίησε το τμήμα Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής, για τη δημιουργία οχληρών και ανθυγιεινών καταστάσεων στον περιφραγμένο χώρο στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Αγίου Πέτρου, στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, με την οποία ζητείται η ποινική δίωξη παντός υπευθύνου. Επίσης αναρωτήθηκε, εάν αυτές οι καταστάσεις επιβαρύνουν το ρέμα της Πικροδάφνης.
2) Ζήτησε να τοποθετηθούν παγκάκια έξω από τα νοσοκομεία της πόλης, ούτως ώστε να εξυπηρετούνται οι ασθενείς κατά τη διάρκεια επιβίβασης ή αποβίβασης στα αυτοκίνητα των συνοδών τους.
3) Ρώτησε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας για ποιο λόγο δεν κατασκευάζεται ένα στέγαστρο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο για να μπορούν τα παιδιά να κινούνται άνετα στο προαύλιο χώρο. Επίσης αναφέρθηκε και στη δημιουργία τουαλετών των παιδιών μέσα στο κτίριο του σχολείου, όπως επιβάλλει ο νόμος. Αναρωτήθηκε δε γιατί 15 χρόνια δεν έχει επιλυθεί, τίποτα από τα προαναφερθέντα.