ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Πιτούλη στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε ως ακολούθως:

1) Ζήτησε από το ΔΣ, να εκδοθεί ψήφισμα για τη Μακεδονία, όπου θα αναφέραμε τη διαφωνία μας, για την συμφωνία των Πρεσπών!
2) Ζήτησε από το Δήμαρχο να ενημερώσει τους πολίτες με δελτίο τύπου, για την 3 μηνών αργία που του επιβλήθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.
3) Ζήτησε από το Δήμαρχο να στέλνει δελτία τύπου, προς ενημέρωση των πολιτών και για τα πρόστιμα που καλείτε να πληρώσει ο Δήμος, για σοβαρά θέματα, τα οποία αφορούν την ορθή και σύννομη λειτουργία του αμαξοστασίου αλλά και της αποκομιδής των σκουπιδιών.
4) Ζήτησε να σταματήσει άμεσα αυτή η τραγική εικόνα της παραλίας του Μπάτη. Η παραλία δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για κάμπινγκ ή για παραβατικές συμπεριφορές. Όσο επιτρέπουμε στην πόλη μας, να κινείται η οικονομική μαφία, δεν υπάρχει ασφάλεια για τους πολίτες.
5) Ζήτησε να υπάρξει σωστή τεχνική μελέτη, ώστε στις εκδηλώσεις στον Μπάτη να μην προκαλείται ηχορύπανση.
6) Ζήτησε να τοποθετηθεί ναυαγοσώστης, όπου απολαμβάνουν τα μπάνια τους οι Φαληριώτες. Έτσι θα αποφύγουμε φαινόμενα όπως μίας κυρίας η οποία πνίγηκε στο Φλοίσβο.
Ο Δήμαρχος ζήτησε να μην υπάρξει ψήφισμα για τη Μακεδονία και να περιμένουμε τι θα αποφασίσει η ΚΕΔΕ, καθώς επίσης έκανε για άλλη μια φορά προσβλητική λεκτική επίθεση προς τους δημοτικούς συμβούλους με στόχο την απαξίωση τους.
Δημητρης