«Όλοι στο Παλαιό Φάληρο, για να κάνουμε μία βόλτα»!

Ο Δημήτρης Πιτούλης οργάνωσε εκδήλωση με συμβολικό χαρακτήρα.

O δημοτικός σύμβουλος του Παλαιού Φαλήρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Εμείς για το Φάληρο», Δημήτρης Πιτούλης, που μετά από παρουσία οκτώ ετών ως δημοτικός σύμβουλος, ετοιμάζεται να διεκδικήσει και τη Δημαρχία.

Την ίδια ώρα τη σημασία των μηνυμάτων που πρέπει να λαμβάνει η τοπική κοινωνία, προκειμένου να ωφελούνται οι πολίτες βάζει μπροστά, όποτε οι συγκυρίες το υπαγορεύουν.

Με σκοπό την ελεύθερη και ασφαλή πρόσβαση στους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τις πλατείες του Παλαιού Φαλήρου ο Δημήτρης Πιτούλης οργάνωσε εκδήλωση με συμβολικό χαρακτήρα περπάτησαν μαζί απλοί πολίτες, άνθρωποι µε κινητικά προβλήματα, όπως και με προβλήματα όρασης, αλλά ακόμα και γονείς µε τα μωρά τους σε καρότσια. Το ραντεβού δόθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 11.30 στην Αγία Βαρβάρα του Παλαιού Φαλήρου, με σύνθημα : «Όλοι στο Παλαιό Φάληρο, για να κάνουμε μία βόλτα».

Ο Δημήτρης Πιτούλης που επιλέγει τέτοιες δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών, θεωρεί πως πρέπει να περάσει το μήνυμα της ασφάλειας στην καθημερινότητα των κατοίκων, υποστηρίζοντας: «Θέλουμε να περπατήσουμε µε ασφάλεια χωρίς να σκοντάφτουμε σε κακοτεχνίες και εμπόδια µε κίνδυνο να τραυματιστούμε. Μπορούμε;». Γι’ αυτό καλεί τους πολίτες να το διαπιστώσουν και να το συζητήσουν ώστε να αναζητηθούν και να βρεθούν λύσεις εφόσον διαπιστωθούν προβλήματα. Οι δράσεις, προκειμένου να γίνει ευκολότερη η καθημερινότητα στο Παλαιό Φάληρο, θα συνεχιστούν.